ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

emel_10euro_banner_en

Η ΕΜΕΛ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΣΧΕΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Η ΕΜΕΛ από την έναρξη λειτουργίας της έθεσε μακροπρόθεσμους στόχους. Στόχους για εξέλιξη, συνεχή ανανέωση του στόλου, ποιότητα στις υπηρεσίες και κοινωνική προσφορά. Διαρκή προσφορά προς τους πολίτες της πόλης και επαρχίας Λεμεσού και όχι μόνο. Η προσφορά αυτή πήρε μορφή και έδωσε απλοχέρα σε αυτούς που το χρειάζονταν. Υπόσχεση είναι η συνέχιση και η ενδυνάμωση των προσπαθειών για περαιτέρω ενέργειες που θα δώσουν χαρά και θα αναβαθμίσουν το επίπεδο ζωής της πόλης μας.

Η κ. Χριστιάνα Μάρκου, η υπεύθυνη Μάρκετινγκ της ΕΜΕΛ, είναι πρόθυμη να απλώσει το χέρι για βοήθεια στο 7777 8868.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ – 2017

Posted in We care |

Αιμοδοσια – φωτογραφιες

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας στην αιμοδοσία που διεξήχθη με επιτυχία στα κεντρικά γραφεία της ΕΜΕΛ, υπό την αιγίδα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.
Posted in We care |

Αιμοδοσια 2017

  Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού και ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου οργανώνουν Αιμοδοσία, το Σάββατο 6 Μαΐου από τις 10:00 πμ μέχρι τις 12:00 μμ στα κεντρικά μας γραφεία. ΕΜΕΛ – Φειδίου 15, 3075, Λεμεσός Για δήλωση συμμετοχής σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο πιο κάτω τηλέφωνο Τηλ: 25870161  
Posted in We care |

Limassol Marathon 2017

Η ΕΜΕΛ υποστήριξε για άλλη μια χρονιά τον 11ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ που διεξήχθη στις 18 Μαρτίου 2017 με τη συμμετοχή της στον αγώνα δρόμου αλλά και ως χορηγός της διοργάνωσης.
Posted in We care |

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ – 2016

Το ΚΑΝΑΛΙ 6 και η ΕΜΕΛ, Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού, σε συνεργασία με τα Αρτοποιεία SunFresh, οργανώνουν για εικοστή τέταρτη συνεχή χρονιά εκστρατεία συλλογής δώρων «για τα παιδιά που ξεχνά ο Άη Βασίλης»
Posted in We care |

OPAP LIMASSOL MARATHON 2016 – MEDIA LUNCH

Posted in We care |

Συγχαρητηρια στον τυχερο της κληρωσης της ευρωπαϊκης εβδομαδας κινητικοτητας

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΡ. ΚΟΥΑΛΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Μ.Ε.Λ
Posted in We care |

Το λεωφορειο του Αη Βασιλη 2015

Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού EMEΛ και Το ΚΑΝΑΛΙ 6, σε συνεργασία με τα Αρτοποιεία SunFresh, οργάνωσαν για ακόμα μια χρονιά εκστρατεία συλλογής δώρων «για τα παιδιά που ξεχνά ο Άη Βασίλης». Τα δώρα που συγκεντρώθηκαν, δόθηκαν στο επαρχιακό γραφείο ευημερίας, το οποίο με τη σειρά του θα τα δώσει στα παιδιά που βρίσκονται υπό την προστασία του.
Posted in We care |

Για τα παιδια που ξεχνα ο Αη Βασιλης – 2015

Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού EMEΛ και Το ΚΑΝΑΛΙ 6, σε συνεργασία με τα Αρτοποιεία SunFresh, οργανώνουν για ακόμα μια χρονιά, εκστρατεία συλλογής δώρων «για τα παιδιά που ξεχνά ο Άη Βασίλης».
Posted in We care |

Για τα παιδια που ξεχνα ο Αη Βασιλης – 2014

EMEL and KANALI 6 radio channel in cooperation with Sunfresh Bakeries, organised for the 22nd year, a campaign to collect gifts (For the kids that Santa Claus forgot). Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού EMEΛ και Το ΚΑΝΑΛΙ 6, σε συνεργασία με τα Αρτοποιεία SunFresh, οργάνωσαν για εικοστή δεύτερη συνεχή χρονιά εκστρατεία συλλογής δώρων «για τα παιδιά που ξεχνά ο Άη Βασίλης». Τα δώρα που συγκεντρώθηκαν, δόθηκαν στο επαρχιακό γραφείο ευημερίας, το οποίο με τη σειρά του θα τα δώσει στα παιδιά που βρίσκονται υπό την προστασία του.
Posted in We care |