ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

emel_10euro_banner_en

Η ΕΜΕΛ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΣΧΕΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Η ΕΜΕΛ από την έναρξη λειτουργίας της έθεσε μακροπρόθεσμους στόχους. Στόχους για εξέλιξη, συνεχή ανανέωση του στόλου, ποιότητα στις υπηρεσίες και κοινωνική προσφορά. Διαρκή προσφορά προς τους πολίτες της πόλης και επαρχίας Λεμεσού και όχι μόνο. Η προσφορά αυτή πήρε μορφή και έδωσε απλοχέρα σε αυτούς που το χρειάζονταν. Υπόσχεση είναι η συνέχιση και η ενδυνάμωση των προσπαθειών για περαιτέρω ενέργειες που θα δώσουν χαρά και θα αναβαθμίσουν το επίπεδο ζωής της πόλης μας.

Η κ. Χριστιάνα Μάρκου, η υπεύθυνη Μάρκετινγκ της ΕΜΕΛ, είναι πρόθυμη να απλώσει το χέρι για βοήθεια στο 7777 8868.

«ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΩΡΩΝ» για τα παιδια που «ξεχνα» ο Αη Βασιλης

Το λεωφορείο μας  είναι έτοιμο να ξεκινήσει…για τα εγκαίνια της νέας μας διαδρομής, στο σπίτι του Αη Βασίλη Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου βιώνουμε το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων, την γιορτινή ζεστασιά της ψυχής και της Αγάπης.   Ο Άγιος Βασίλης, ολοζώντανος, θα περιμένει τα δώρα σας έξω από το Αρτοποιείο SunFresh στην οδό Αγίας Ζώνης, από τις 10:00 – μέχρι τις 19:00 Τα Χριστούγεννα ΟΛΑ  τα παιδιά θα πάρουν δώρα, δεν ξεχνάμε κανένα παιδί  ! Σας περιμένουμε…..
Posted in We care | Comments Off on «ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΩΡΩΝ» για τα παιδια που «ξεχνα» ο Αη Βασιλης

«ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΩΡΩΝ» για τα παιδια που «ξεχνα» ο Αη Βασιλης

Το λεωφορείο μας  είναι έτοιμο να ξεκινήσει…. Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου βιώνουμε το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων, την γιορτινή ζεστασιά της ψυχής και της Αγάπης.   Ο Άγιος Βασίλης, ολοζώντανος, θα περιμένει τα δώρα σας έξω από το Αρτοποιείο SunFresh στην οδό Αγίας Ζώνης, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα Από τις 11 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι Live link με τον Πανίκο Καρπέττα και την Χαρά Γεωργιάδη                Tα δώρα πρέπει να είναι καινούρια, τυλιγμένα και στο περιτύλιγμα να αναγράφεται η ηλικία και το φύλο των παιδιών για τα οποία προορίζονται. Στη συνέχεια θα δοθούν στο γραφείο ευημερίας και σε φιλανθρωπικές οργανώσεις για να διανεμηθούν σε άπορα παιδιά. Την εκδήλωση διοργανώνουν για τριακοστή συνεχή
Posted in We care | Comments Off on «ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΩΡΩΝ» για τα παιδια που «ξεχνα» ο Αη Βασιλης

Τρέχω για την ζωή τους ! για τους δικούς μας Μικρούς Ήρωες

Η ΕΜΕΛ για 5ην συνεχή χρόνια στηρίζει και ενισχύει τους «Μικρούς Ήρωες» στο παιδοογκολογικο, στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ. Μπορείς και εσύ να στηρίξεις…. για εισφορές στο πιο κάτω σύνδεσμο https://www.givengain.com/ap/lb-little-heroes/ και στο περίπτερο ΕΜΕΛ στο χώρο διεξαγωγής του Μαραθωνίου Λεμεσού 19 & 20 Μαρτίου 2022. ΌΛΑ τα έσοδα από την συμμετοχή και την εισφορά σας, δίνονται άμεσα στους «Μικρούς Ήρωες» Μαζί Μπορούμε και θα Νικήσουμε… «γιατί κανένα παιδί δεν πολεμάει μόνο τον καρκίνο – Λουκάς Φουρλας» Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να χαρίσουμε πολλά Παιδικά Χαμόγελα, σας θέλουμε όλους δίπλα μας…….
Posted in We care | Comments Off on Τρέχω για την ζωή τους ! για τους δικούς μας Μικρούς Ήρωες

Εκστρατεία συλλογής δώρων – Χριστούγεννα 2021

Posted in We care | Comments Off on Εκστρατεία συλλογής δώρων – Χριστούγεννα 2021

Εκστρατεια συλλογης τροφιμων για τους πυροπληκτους

Είμαστε όλοι ΕΛΛΑΔΑ !!!!! Είμαστε όλοι δίπλα σας….δεν είστε μόνοι ! Μαζί Ενωμένοι στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Η σκέψη και οι προσευχές όλων μας είναι στο πλευρό των πυρόπληκτων, των πυροσβεστών, των εθελοντών και όλων όσων αγωνίζονται με Ηρωισμό και αυτοθυσία απέναντι στις φλόγες! Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε !!! Food Collection & Financial Support for the fire victims !!! We Are all GREECE
Posted in We care | Comments Off on Εκστρατεια συλλογης τροφιμων για τους πυροπληκτους

«ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΩΡΩΝ» για τα παιδια που «ξεχνα» ο Αη Βασιλης

Το λεωφορείο μας  είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου βιώνουμε τη γλυκιά ζεστασιά των Χριστουγέννων, την ζεστασιά της ψυχής. Σας περιμένουμε στα αρτοποιεία Sunfresh  στην οδό Αγίας Ζώνης από της 10:00 – 19:00 Τα Χριστούγεννα ΟΛΑ  τα παιδιά θα πάρουν δώρα, δεν ξεχνάμε κανένα παιδί   Τα δώρα πρέπει να είναι καινούργια τυλιγμένα και στο περιτύλιγμα να αναγράφεται η ηλικία και το φύλο των παιδιών για τα οποία προορίζονται. Σας περιμένουμε…..
Posted in We care | Comments Off on «ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΩΡΩΝ» για τα παιδια που «ξεχνα» ο Αη Βασιλης

VIRTUAL ΟΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΣΟ

Έτοιμοι για το Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ RunLimassol (21/11/2020– 12/12/2020) “Τρέξε μαζί μας, για τους δικούς μας Μικρούς Ήρωες” Η ΕΜΕΛ σας προσφέρει δωρεάν συμμέτοχη Κάνε την εγγραφή σου στο https://www.getyourtickets.eu/add_team_member/virtual?team=15e1aaddaf782b016370d0f438f98ad6 Μπορείς και Εσύ να ενισχύσεις την πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά , για οικονομική στήριξη των οικογενειών των «Μικρών Ηρώων» στο παιδογκολογικο. Για εισφορές στο https://www.givengain.com/ap/limassol-buses-emel-ltd-raising-funds-for-elpida-foundation/ Μαζί Μπορούμε ! Με Αγάπη Ειρήνη Πίστη Ελπίδα θα τα καταφέρουμε «Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμαει μόνο του τον καρκίνο» Λουκάς Φουρλας
Posted in We care | Comments Off on VIRTUAL ΟΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΣΟ

Χρυσός Σεπτέμβρης και στην Κύπρο, στην Λεμεσό !!!

Η ΕΜΕΛ δείχνει την στήριξη της για την παγκόσμια εκστρατεία Χρυσός Σεπτέμβρης, Μήνας Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για τον παιδικό καρκίνο, «φωτίζοντας» τα λεωφορεία μας στο χρώμα του Χρυσού. Πάντα δίπλα στους Μικρούς μας Ήρωες και στις οικογένειες τους «Ας φωτίσουμε τον δρόμο των Μικρών μας Ηρώων, που αγωνίζονται, δίνοντας καθημερινά μια άνιση μάχη με τον καρκίνο»  
Posted in We care | Comments Off on Χρυσός Σεπτέμβρης και στην Κύπρο, στην Λεμεσό !!!

Αναβολη διοργανωσης Μαραθωνιου Λεμεσου 2020

Η ΕΜΕΛ, στηρίζει την απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής Μαραθώνιου Λεμεσού για αναβολή της διοργάνωσης του Μαραθώνιου στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων που  αποφασίστηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού! Η συμμέτοχη σας θα ισχύει για την 21 Νοεμβρίου 2020 όπου και θα διεξαχθει ο Μαραθώνιος Λεμεσού. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους φίλους μας που έχουν στηρίξει με εισφορές, τους Μικρούς μας Ήρωες, την πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά. Και επειδή “κανένα παιδί δεν πολεμάει μόνο του τον καρκίνο”  συνεχίζουμε να δεχόμαστε εισφορές για τους Μικρούς μας  Ήρωες στο παιδογκολογικο !!! 
Posted in We care | Comments Off on Αναβολη διοργανωσης Μαραθωνιου Λεμεσου 2020

Τρέξε μαζί μας για τους δικούς μας Μικρούς Ήρωες❗

Η ΕΜΕΛ για τρίτη συνεχή χρόνια στηρίζει και ενισχύει την πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλα στο 14ον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ. Μπορείς και εσύ να στηρίξεις !!! «γιατί κανένα παιδί δεν πολεμαει μόνο τον καρκίνο – Λ.Φ.» #EndChildhoodCancer #FightAgainstCancer #RunwithUs #runlimassol Σας θέλουμε όλους δίπλα μας……. #WeAreOne Μικροί Ήρωες Idryma Elpida Loucas Fourlas Limassol Marathon
Posted in We care | Comments Off on Τρέξε μαζί μας για τους δικούς μας Μικρούς Ήρωες❗