ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

emel_10euro_banner_en

Η ΕΜΕΛ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΣΧΕΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Η ΕΜΕΛ από την έναρξη λειτουργίας της έθεσε μακροπρόθεσμους στόχους. Στόχους για εξέλιξη, συνεχή ανανέωση του στόλου, ποιότητα στις υπηρεσίες και κοινωνική προσφορά. Διαρκή προσφορά προς τους πολίτες της πόλης και επαρχίας Λεμεσού και όχι μόνο. Η προσφορά αυτή πήρε μορφή και έδωσε απλοχέρα σε αυτούς που το χρειάζονταν. Υπόσχεση είναι η συνέχιση και η ενδυνάμωση των προσπαθειών για περαιτέρω ενέργειες που θα δώσουν χαρά και θα αναβαθμίσουν το επίπεδο ζωής της πόλης μας.

Η κ. Χριστιάνα Μάρκου, η υπεύθυνη Μάρκετινγκ της ΕΜΕΛ, είναι πρόθυμη να απλώσει το χέρι για βοήθεια στο 7777 8868.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ – 2016

Το ΚΑΝΑΛΙ 6 και η ΕΜΕΛ, Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού, σε συνεργασία με τα Αρτοποιεία SunFresh, οργανώνουν για εικοστή τέταρτη συνεχή χρονιά εκστρατεία συλλογής δώρων «για τα παιδιά που ξεχνά ο Άη Βασίλης»
Posted in We care |

OPAP LIMASSOL MARATHON 2016 – MEDIA LUNCH

Posted in We care |

Συγχαρητηρια στον τυχερο της κληρωσης της ευρωπαϊκης εβδομαδας κινητικοτητας

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΡ. ΚΟΥΑΛΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Μ.Ε.Λ
Posted in We care |

Το λεωφορειο του Αη Βασιλη 2015

Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού EMEΛ και Το ΚΑΝΑΛΙ 6, σε συνεργασία με τα Αρτοποιεία SunFresh, οργάνωσαν για ακόμα μια χρονιά εκστρατεία συλλογής δώρων «για τα παιδιά που ξεχνά ο Άη Βασίλης». Τα δώρα που συγκεντρώθηκαν, δόθηκαν στο επαρχιακό γραφείο ευημερίας, το οποίο με τη σειρά του θα τα δώσει στα παιδιά που βρίσκονται υπό την προστασία του.
Posted in We care |

Για τα παιδια που ξεχνα ο Αη Βασιλης – 2015

Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού EMEΛ και Το ΚΑΝΑΛΙ 6, σε συνεργασία με τα Αρτοποιεία SunFresh, οργανώνουν για ακόμα μια χρονιά, εκστρατεία συλλογής δώρων «για τα παιδιά που ξεχνά ο Άη Βασίλης».
Posted in We care |

Για τα παιδια που ξεχνα ο Αη Βασιλης – 2014

EMEL and KANALI 6 radio channel in cooperation with Sunfresh Bakeries, organised for the 22nd year, a campaign to collect gifts (For the kids that Santa Claus forgot). Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού EMEΛ και Το ΚΑΝΑΛΙ 6, σε συνεργασία με τα Αρτοποιεία SunFresh, οργάνωσαν για εικοστή δεύτερη συνεχή χρονιά εκστρατεία συλλογής δώρων «για τα παιδιά που ξεχνά ο Άη Βασίλης». Τα δώρα που συγκεντρώθηκαν, δόθηκαν στο επαρχιακό γραφείο ευημερίας, το οποίο με τη σειρά του θα τα δώσει στα παιδιά που βρίσκονται υπό την προστασία του.
Posted in We care |

ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2014

Η ΕΜΕΛ στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς και φέτος συμμετέχει στον Ραδιομαραθωνιο, που σκοπό έχει να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει ο τόπος μας.
Posted in We care |

Συμμετοχή στον Μαραθώνιο Λεμεσού 2014

ΕΜΕΛ – Χορηγός 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου Λεμεσού 2014. “Πιστοποιημένος από τη διεθνή ομοσπονδία AIMS, ο Μαραθώνιος Λεμεσού αποτελείται από μια ευθεία διαδρομή κατά μήκος του Μεσογειακού παραλιακού μετώπου. Από το κέντρο της πόλης, κατά μήκος της παραλίας, προς τον αρχαιολογικό χώρο Αμαθούντας, και επιστροφή στην πόλη της Λεμεσού. 42.195 χιλιόμετρα. 26.2188 μίλια. 26.2188 χαμόγελα.”   View 2014 Results Limassol Marathon Website  
Posted in We care |

Για τα παιδιά που ξεχνά ο Άη Βασίλης – 2013

Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού EMEΛ και Το ΚΑΝΑΛΙ 6, σε συνεργασία με τα Αρτοποιεία SunFresh, οργανώνουν για εικοστή πρώτη συνεχή χρονιά εκστρατεία συλλογής δώρων «για τα παιδιά που ξεχνά ο Άη Βασίλης».Η εκστρατεία φέτος θα πραγματοποιηθεί έξω από το Αρτοποιείο SunFresh στην οδό Αγίας Ζώνης, στις 27 Δεκεμβρίου 2013. Λεωφορείο της ΕΜΕΛ θα βρίσκεται από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα έξω από το αρτοποιείο, όπου θα συγκεντρώνονται τα δώρα τα οποία πρέπει να είναι καινούρια, τυλιγμένα και στο περιτύλιγμα να αναγράφεται η ηλικία και το φύλο των παιδιών για τα οποία προορίζονται. Τα δώρα στη συνέχεια θα δοθούν στο επαρχιακό γραφείο ευημερίας, το οποίο με τη σειρά του θα τα δώσει στα παιδιά που βρίσκονται
Posted in We care |

ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2013

Η ΕΜΕΛ στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς για ακόμα ένα χρόνο είναι δίπλα στον Ραδιομαραθωνιο, σ’ αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει ο τόπος μας. Συμμετοχή της ΕΜΕΛ:   Με διαφήμιση πάνω σε λεωφορεία (διαδρομές 21) Έναρξη της ‘Διαδρομής Αγάπης’ με τα λεωφορεία, από την Λαϊκή Τράπεζα Μακαρίου. Συμμετοχή στο Πανηγύρι αγάπης στον Δημόσιο Κήπο Λεμεσού  
Posted in We care |