ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

emel_10euro_banner_en

Η ΕΜΕΛ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΣΧΕΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Η ΕΜΕΛ από την έναρξη λειτουργίας της έθεσε μακροπρόθεσμους στόχους. Στόχους για εξέλιξη, συνεχή ανανέωση του στόλου, ποιότητα στις υπηρεσίες και κοινωνική προσφορά. Διαρκή προσφορά προς τους πολίτες της πόλης και επαρχίας Λεμεσού και όχι μόνο. Η προσφορά αυτή πήρε μορφή και έδωσε απλοχέρα σε αυτούς που το χρειάζονταν. Υπόσχεση είναι η συνέχιση και η ενδυνάμωση των προσπαθειών για περαιτέρω ενέργειες που θα δώσουν χαρά και θα αναβαθμίσουν το επίπεδο ζωής της πόλης μας.

Η κ. Χριστιάνα Μάρκου, η υπεύθυνη Μάρκετινγκ της ΕΜΕΛ, είναι πρόθυμη να απλώσει το χέρι για βοήθεια στο 7777 8868.

Αναβολη διοργανωσης Μαραθωνιου Λεμεσου 2020

Η ΕΜΕΛ, στηρίζει την απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής Μαραθώνιου Λεμεσού για αναβολή της διοργάνωσης του Μαραθώνιου στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων που  αποφασίστηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού! Η συμμέτοχη σας θα ισχύει για την 21 Νοεμβρίου 2020 όπου και θα διεξαχθει ο Μαραθώνιος Λεμεσού. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους φίλους μας που έχουν στηρίξει με εισφορές, τους Μικρούς μας Ήρωες, την πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά. Και επειδή “κανένα παιδί δεν πολεμάει μόνο του τον καρκίνο”  συνεχίζουμε να δεχόμαστε εισφορές για τους Μικρούς μας  Ήρωες στο παιδογκολογικο !!! 
Posted in We care | Comments Off on Αναβολη διοργανωσης Μαραθωνιου Λεμεσου 2020

Τρέξε μαζί μας για τους δικούς μας Μικρούς Ήρωες❗

Η ΕΜΕΛ για τρίτη συνεχή χρόνια στηρίζει και ενισχύει την πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλα στο 14ον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ. Μπορείς και εσύ να στηρίξεις !!! «γιατί κανένα παιδί δεν πολεμαει μόνο τον καρκίνο – Λ.Φ.» #EndChildhoodCancer #FightAgainstCancer #RunwithUs #runlimassol Σας θέλουμε όλους δίπλα μας……. #WeAreOne Μικροί Ήρωες Idryma Elpida Loucas Fourlas Limassol Marathon
Posted in We care | Comments Off on Τρέξε μαζί μας για τους δικούς μας Μικρούς Ήρωες❗

Το λεωφορειο του Αη Βασιλη

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, η ΕΜΕΛ και το Κανάλι 6 σε συνεργασία με τα Αρτοποιεία Sunfresh διοργανώνουν εκστρατεία συλλογής δώρων “για τα παιδιά που ξεχνάει ο Άη Βασίλης!”
Posted in We care | Comments Off on Το λεωφορειο του Αη Βασιλη

Περπατημα “Ελπιδας” για τους Μικρους μας Ηρωες

Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του τον καρκίνο! Ο Λουκάς Φουρλάς κολυμπά με τους Ο.Υ.Κ. για τους δικούς μας Μικρούς Ήρωες! Μπορείς και εσύ να ενισχύσεις την πρωτοβουλία συμμετέχοντας στο περπάτημα “Ελπίδας” κατά μήκος της παραλίας!
Posted in We care | Comments Off on Περπατημα “Ελπιδας” για τους Μικρους μας Ηρωες

Συμμετεχουμε ενεργα στην προστασια δικαιωματων των παιδιων

Posted in We care | Comments Off on Συμμετεχουμε ενεργα στην προστασια δικαιωματων των παιδιων

Αιμοδοσια 2018

Posted in We care | Comments Off on Αιμοδοσια 2018

OPAP LIMASSOL MARATHON CORPORATE RACE 5KM 2018

ΤΡΕΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ #EndChilhoodCancer #RunwithUs ΣΤΟΝ OPAP LIMASSOL MARATHON CORPORATE RACE 5KM 17/03/2018 #WeAreOne ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ Ε.Μ.Ε.Λ  
Posted in We care | Comments Off on OPAP LIMASSOL MARATHON CORPORATE RACE 5KM 2018

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ – 2017

Posted in We care | Comments Off on ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ – 2017

Αιμοδοσια – φωτογραφιες

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας στην αιμοδοσία που διεξήχθη με επιτυχία στα κεντρικά γραφεία της ΕΜΕΛ, υπό την αιγίδα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.
Posted in We care | Comments Off on Αιμοδοσια – φωτογραφιες

Αιμοδοσια 2017

  Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού και ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου οργανώνουν Αιμοδοσία, το Σάββατο 6 Μαΐου από τις 10:00 πμ μέχρι τις 12:00 μμ στα κεντρικά μας γραφεία. ΕΜΕΛ – Φειδίου 15, 3075, Λεμεσός Για δήλωση συμμετοχής σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο πιο κάτω τηλέφωνο Τηλ: 25870161  
Posted in We care | Comments Off on Αιμοδοσια 2017